Nunta mare in Game of Thrones! John Snow s-a insurat in viata reala cu iubita din serial si toti actorii au participat la nunta!

de: D. C.
24 06. 2018, 01:15

Nunta mare in Game of Thrones! John Snow s-a insurat cu iubita din serial. Pasionatii de serialul Game of Thrones stiu ca mai au de asteptat aproape un an pana la ultima serie de fantasticul serial. Totusi pana atunci se poate spune ca au avut parte de un episod bonus chiar weekendul acesta.

John Snow, pe numele lui adevarat Kit Harington s-a insurat cu Rose Leslie roscata pistruiata care intamplator sau nu i-a cazut cu tronc si in serial.

Intr-unul dintre episoadele ultimei serii cei doi chiar au fost protagonistii unor scene intime, iar la momentul respectiv putini stiau ca ei erau impreuna si au tot putut sa repete scena aia de cate ori isi doreau.

Acum insa e oficial, s-au luat cu acte si mai toti actorii din serial au fost acolo. A venit pana si Khaleesi, mama dragonilor, dar asa cum era de asteptat dragonii au lipsit. Kit Harington si Rose Leslie s-au cunoscut pentru prima data la castingul pentru Game of Thores in 2012, au amandoi 31 de ani si se potrivesc de minune.